Indvendige glasvægge og døre

Indvendige glasvægge og døre

Hvorfor skal jeg vælge glasvægge?

Ønskes et åbent kontormiljø, og er du samtidig opmærksom på de støjgener det kan medføre, er glasvægge den perfekte løsning.

Du bevarer fornemmelsen af det åbne miljø og lysindfald. Samtidig kan du opdele kontorlandskabet i mindre miljøer og derved reducere evt. støjgener.

Det er også populært, at anvende farvet glas som et arkitektonisk element, for at bryde en ensartet overflade eller blot for at give rummet mere liv.

Det er også perfekt til fx. mødelokaler mv., hvor der er behov for mere ro, men hvor du samtidig gerne vil vise, at der er liv og aktivitet på kontoret.

glasvæg
Glasvæg og glasdør

Hvor kan jeg bruge glasvægge?

Glasvægge er specielt anvendelige ved
– kontormiljø
– kontorboks på lager/produktion
– mødelokale
– butik

Hvilken type glasdør eller glasvæg skal jeg vælge?

For at sikre det bedste resultat, bruger vi meget energi på at afdække dit behov. Når du vælger glasvægge og glasdøre er det utroligt vigtigt at kigge på hvor og hvordan de skal anvendes.

Væggene findes i flere tykkelser afhængig af de lydkrav vi står overfor. Ligeledes er der flere monteringsmuligheder der skal afdækkes – og endelig de unikke fysiske rammer glasvæggene skal monteres i.

Glas Skydedøre

Lydreduktion og glasvægge

Kontormiljøer anvender i større omfang glasvægge end tidligere. Man kunne forestille sig at det skulle give udfordringer mht. støjgener.

Men med den rette løsning kan man faktisk reducere lyden markant, således man kan opnå et åbent miljø, uden at gå på kompromis med støj.

Giv glasvæggene ekstra liv med deko folie eller til at mindske indkig, fx materet eller farvet.

Endelig er folie vigtigt på steder, hvor du vil gøre opmærksom på glasvæggen og derved undgå personskade.

Ingen vægge uden døre – og glasdøre fra Multiglas er utrolig fleksible, se de forskellige muligheder på vores produktark.

Multiglas er specialister i glasløsninger efter specialmål – og du er derfor i helt trygge hænder – og du kan være helt sikker på at få en løsning perfekt afstemt efter dine behov.

Kontakt Multiglas på 9712 3757 og lad os vejlede dig til den rette glasvæg løsning.

Flere løsninger

Få mere inspiration til forskellige løsninger med glasvægge og glasdøre herunder.
Eller tag et kig på inspirationssiden, hvor du kan finde eksempler på alle mulige glasløsninger til både private og erhverv.
Se også nem montering glasværn/glasvægge med GlassLine.

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.