Drivhusglas

Drivhusglas

Bestil glas til dit drivhus efter mål.

Drivhusglas i alle størrelser

Skal du have skiftet et drivhusglas eller mangler du glas til dit væksthus er du kommet til den rette glarmester. Multiglas er leveringsdygtige i drivhusglas i både glas, akryl og polycarbonat.

Vi er lagerførende i de fleste tykkelser, og da vi tilskærer på eget værksted til ønsket størrelse og facon kan vi oftest levere samme dag eller skaffe det på få dage.

Giv dig selv og dit drivhus de bedste betingelser for vækst, og få en skræddersyet løsning.

Kontakt din glarmester i Herning, Multiglas og få et godt tilbud på drivhusglas.

Drivhusglas efter mål
Drivhusglas efter mål

Drivhusglas, En Vigtig Komponent for Dit Drivhus

Drivhusglas er fundamentet for ethvert drivhus, idet det sikrer optimal lysgennemtrængning og beskyttelse mod elementerne.

Uanset om du er en erfaren gartner eller en nybegynder, er valget af det rette glas afgørende for dine planters sundhed og vækst.

Med en bred vifte af muligheder, fra hærdet drivhusglas til drivhusglas i akryl og polycarbonat, er det muligt at skræddersy dit drivhus til præcis dine behov.

De forskellige typer af glas, er især populære for deres øgede styrke og sikkerhed, hvilket gør dem til et ideelt valg for både store og små drivhuse.

Tilpasning med Drivhusglas på Mål

En af de største fordele ved moderne drivhusglas er muligheden for tilpasning.

Drivhusglas på mål tilbyder en tilpasset løsning for dem, der har brug for specifikke størrelser og former for at passe til deres unikke drivhuskonstruktioner.

Uanset om det er til erstatning af en ødelagt rude eller til opførelse af et helt nyt drivhus, sikrer glas på mål, at du kan få præcis det, du har brug for.

Denne fleksibilitet betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med dit drivhus' design eller funktionalitet.

Drivhusglas efter mål
Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.