Glarmester

Glarmester

Glarmesteropgaver og løsninger.

Hos multiglas kan vi hjælpe med glarmesterarbejde i specialmål til både erhverv og private. Skal du bruge ny klimavenlige termoruder, eller have repareret et enkelt stykke glas i udestuen?

Mulighederne er mange, så tag fat i os på 97 12 37 57 eller skriv en besked til os, så vi kan hjælpe dig, som din lokale glarmester.

Herunder kan du se et udsnit, af det glarmesterarbejde vi udfører. Finder du ikke det glasarbejde, du ønsker at få udført, er du mere end velkommen til at kontakte os, vi er klar til at hjælpe med, at løse de fleste opgaver.

Glarmester pris

Hvad kan en glarmester hjælpe dig med?

Typisk glarmesterarbejde-/glarmesteropgaver omhandler alt fra at udskifte bilruder og indramme billeder, til at sætte ruder i døre og vinduer. Der er dog også forskellige specialer, som de enkelte glarmesterforretninger tilbyder fx akryludskæring og glaskunst mv.

Som glarmester kan vi hos multiglas bl.a. hjælpe dig med følgende opgaver:

 • Skæring af glas efter mål
 • Slibning af glas
 • Nye dørruder & nye vinduesruder
 • Udskiftning af Termorude
 • Udskæring af Spejle
 • Nye oplukkelige og faste forsatsvinduer
 • Opsætning af nye vinduesfacader
 • Opsætning af hærdet bad døre/væg i glas
 • Nye butiksruder til butikken

 

Hvordan bliver man glarmester?

Hvis du gerne vil arbejde med glas, skal du have en uddannelse, som glarmester. Under uddannelsen til glarmester, lærer du at polere, slibe og tilskære glas. Se mere på www.blivglarmester.dk/

 

Hvad koster en glarmester

Prisen på glarmesterarbejde varierer fra opgave til opgave. Hos Multiglas har vi konkurrence dygtige priser og vi udfører alle opgaver efter kundens ønsker og behov.

Hos os er specialmål standard og det er ofte billigere end du tror. Det er altid en god ide, at få et tilbud på opgaven inden arbejdet udføres, på den måde får du som kunde ingen ubehagelige overraskelser. Vi er klar med professionel råd og vejledning om, hvilken løsning der er den bedste for dig og du er altid meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

 

Hvorfor hedder det glarmester?

Ordet glarmester stammer fra det gamle ord for glas. I gammel tid var der nemlig to navne for glas: Glar og Glas. Det ældste af de to ord er Glar, som kommer fra det oldnordiske ord ”Gler”. Glar bruges ikke mere, men ordet glarmester har altså hængt ved og bruges i dag af professionelle, der arbejder med glas som fag eller som glaskunstner.

 

Glarmester i hele landet

Hos multiglas kan vi naturligvis hjælpe med glarmesteropgaver i hele landet også som glarmester i Aarhus, Odense eller København. Dog holder vi til i Herning i Midtjylland og har naturligvis fokus på dette område. Herunder kan du se nogle af de byer vi typisk laver glarmesteropgaver for:

Ikast – Holstebro – Silkeborg – Videbæk – Skjern – Ringkøbing – Aarhus – Viborg – Billund – brande – Ejstrupholm – Grindsted – Sunds – Snejbjerg – Lind – Tjørring – Gullestrup – Skibbild – Vildbjerg – Karup

Kontakt os
close slider

  Kontakt os

  Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
  97 12 37 57 eller skrive til os.