Spejle

Spejle

Har du kigget dig i spejlet i dag?

Det vil nok være svært at forestille sig et hjem uden et spejl og det er vi rigtig glade for. Vi elsker nemlig at levere det perfekte spejlbillede til dig – og gør det i alle tænkelige rammer og afskygninger.

Et spejl er ikke blot et redskab når du skal nette dig, men er i høj grad også et stykke indretning – der er med til at gøre rummet større og give spil i lokalet.

Spejle
store spejle

Stort eller lille spejl?

Multiglas fremstiller specialdesignede spejle i den størrelse og facon, du ønsker. Fx Garderobe spejl, så du kan se dig selv i fuld figur – eller måske bare et lille spejl til værelset.

Vi fremstiller specialdesignede spejle i præcis den størrelse og facon du ønsker. En flot ramme om spejlet i fx træ eller facet slibning kan desuden give spejlet en flot finish

 

Spejle i nybyggeri

Vi har stor erfaring med spejle til forskellige formål og leverer både i små og store mængder. Derfor er Multiglas en oplagt partner, hvad enten det gælder, et enkelt spejl til dit nyrenoverede badeværelse, spejle til nybyggeri eller større mængder spejle til typehuse.

Hvad enten det er små eller store mængder spejle, står vi klar med vores ekspertise inden for spejle og spejlvægge. Kontakt os og hør nærmere.

badeværelse spejle med led lys
badeværelsesspejl

Hvad koster et spejl?

Som en ekstra service har vi gjort det muligt at beregne prisen på dit spejl. Ved specielle ønsker, anbefaler vi altid at du tager kontakt til vores salgsafdeling, som gerne giver dig råd og vejledning omkring køb af spejl

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.