Glas Til Bad & Bruseløsninger

Glasvæg til bad & bruseløsninger

Ønsker du en bruseløsning til badeværelset? Få specialtilpasset bad afskærmning, bruseglas, brusedøre, brusevægge og brusehjørner direkte fra Multiglas til dig.

 

Hvad er fordelene ved glas til bad og bruser?

Glas er en let og fleksibel løsning der ikke tynger i lokalet. Badeværelser er typisk ikke så store, så derfor er det en fordel at vælge et materiale der ikke gør rummet mindre. Modsat flisevægge er glas et stilrent og tidløst alternativ, når der skal bygges vægge til bad og bruser.

Glas leveret med nano-belægning gør samtidig glasset ekstra rengøringsvenligt sammenlignet med fx fliser og fuger. Glas er også oplagt, og mere praktisk alternativ til fx Bruseforhæng.

Brusehjørne i glas
Brusedøre i glas efter mål

Bad og bruseløsninger til ombygning og nybyggeri!

Multiglas er leveringsdygtige i standardløsninger inden for glas til bad og bruseløsninger til både nybyggeri og ombygning af eksisterende bolig.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger inden for glasvægge samt glasdøre til bad.

Glas er ikke bare firkantet

Vi hjælper med de mange løsningsmuligheder både mht. glasdør typer, diverse beslag – og endelig brusehjørner med både plan og buet glas. Vi vejleder også omkring fordelene ved både klar og mat glas.

Vi er eksperter i brusedøre og glas til bad – så tag en snak med os om de mange muligheder inden for glas til bad og bruseløsninger. Se også eksempler af bruseløsninger i New York stil.

Hvad koster en bruseløsning hos Multiglas?

Alle vores løsninger er lavet ud fra kundens ønske og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset om det er et stort eller lille projekt.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til vores salgsafdeling, som gerne giver dig gode råd og vejledning om det rette valg af brusevægge og brusedøre. Kort sagt er vi specialister i brusedøre, lavet i specialmål med hurtig levering.

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.