Glasdøre / Glasskydedøre

Glasdøre / Glasskydedøre

Hvorfor glasdøre / glasskydedøre?

Glasmaterialet er stilfuldt og en enkel og elegant løsning – der på én gang er både moderne og tidløs.

Fordelene ved døre i glas er at du kan udnytte lyset på en anden måde, og at du opnår kig mellem rummene. Ønsker du ikke gennemkig, men kun lysindfald, kan glasset leveres matteret.

glasdøre
glasdøre og glasskydedøre

Glas dør eller Glasskydedør

Glasdøren fra Multiglas er utrolig fleksibel. Døren kan åbne begge veje og kan monteres med et væld af forskellige greb, dørpumper mv.

Er pladsen ud i rummet for trang, eller har du behov for ekstra bred åbning, anbefaler vi Glasskydedøre, som er en utrolig flot løsning.

Glasskydedøre kan både leveres med manuel åbning, men også med automatik. Endelig er det også muligt at lave et soft-luk system til skydedørene som man kender det fra køkkenverdenen, som gør at glasskydedøren ikke smækker. Det er både en sikkerhed for døren og for at ingen kommer i klemme i døren.

Glasskydedøren er desuden en handicapvenlig løsning.

Multiglas er specialister i glasløsninger efter specialmål – og du er derfor i helt trygge hænder – og du kan være helt sikker på at få en løsning perfekt afstemt efter dine behov. Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om de forskellige glasskydedørs løsninger.

Se også inspirationsgalleriet med skydedøre i glas

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.