Glassline

Glassline

Nemt & Hurtigt at installere

Tysk Kvalitet

Minimal vedligeholdelse

Glassline Produkter

MULTIGLAS forhandler GLASSLINE’s certificerede systemløsninger af høj kvalitet, inden for områderne glasbefæstelse, indspændt glasværn, profiler til fransk altan og rammeløse baldakinkonstruktioner.

BALARDO core og BALARDO hybrid er populære montage profiler til indspændt glasværn og glasgelænder. Profilerne findes i flere versioner, til både top og side montering, til ethvert behov, forskellige belastninger og sikkerhedskrav.

GLASSLINE’s produkter er udviklet med vægt på et slankt og æstetisk udseende, samtidig med at det opfylder kravene til kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. En af fordelene ved disse produkter, er den lette og fleksible teknologi, der gør det nemt at installere og tilpasse til forskellige behov.

GLASSLINE’s produkter leveres fra fabrik med alu-overflade, men kan også bestilles i standard RAL farver.

Som forhandler af GLASSLINE’s produkter, lægger Multiglas stor vægt på professionel rådgivning, pålidelig kvalitet og rettidig levering.

Glassline til glasværn
Glassline glasgelænder

GLASSLINE produkter

  1. BALARDO core – hurtig montering
  2. BALARDO hybrid – justerbart gelændersystem
  3. BALMERO - enkelt og elegant til fransk altan

MONTERING

MULTIGLAS tilbyder levering og montering af glasværn, glasgelænder, fransk glasværn og glas baldakiner i GLASSLINE’s innovative skinne systemer. Vores erfarne montører sikrer en hurtig og professionel installation.

MULTIGLAS tilbyder også en samlet levering af glas og GLASSLINE montage profiler, til den professionelle håndværker, der selv ønsker at montere.

Er du montør har vi samlet montagevejledningerne her: LINK

Download det samlede BALARDO produktkatalog her: LINK

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.