Udskiftning Af Termoruder

Udskiftning af termoruder

Termoruder til Energiruder – en energirigtig løsning

Træk, utætheder, kondensvand og rådne vinduer skaber dårligt indeklima. Et problem, der umiddelbart kan synes vanskeligt at håndtere, men faktisk er det let at komme til livs, og i langt de fleste tilfælde kan det ske uden at skifte hele vinduet. Som oftest er det tilstrækkeligt at skifte termoruder ud med energiruder.

Energiruder udmærker sig blandt andet ved at minimere indvendig kondens. Deres særlige belægning betyder desuden, at de isolerer markant bedre end almindelige termoruder, ligesom Multiglas leverer energiruder med solafskærmende, lydisolerende og støjdæmpende glas samt varmkant profil.

Med energiruder får du et bedre indeklima, sparer på varmeregningen og skåner miljøet ved at mindske udledningen af CO2. Klik her for at se Glarmesterlaugets beregninger af, hvor mange penge der er at spare ved at skifte gamle termoruderne ud med energiruder.

udskift termoruder
termoruder på mål

Termoruder med 5 års garanti

Alle termoruder fra Multiglas er behæftet med fem års produktgaranti. Multiglas er med i Glarmesterlaugets garantiordning - Glas med garanti!. Det betyder at du får Danmarks bedste håndværkergaranti.

Faktisk dækker garantien alt glarmesterarbejde med op til kr. 100.000 pr. Sag.

Formålet med så fordelagtig en garantiordning er ganske simpelt, at gøre valget af glarmester let og medvirke til at sikre kunden ordentligt håndværk - hver gang.

Døgnvagt

Multiglas er ikke bare den lokale glarmester i Herning. Via et samarbejde med en række andre glarmestre kan vi tilbyde døgnvagt i hele landet i tilfælde af akut glasskade.

Døgnvagten betyder, at du får dækket af med det samme, hvis uheldet er ude. Dermed sikrer du dig mod personskade, vejrskader og indbrud. Efterfølgende skifter vi ruden så hurtigt som muligt.

Har du glasforsikring, klarer vi afregningen direkte med dit forsikringsselskab, uden at du behøver at blive involveret i papirarbejdet

Nye termoruder
Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:
    97 12 37 57 eller skrive til os.