Kategorier
Cases

Nyt domicil

Da HB Trapper skulle have nyt domicil, blev Multiglas tidligt involveret i processen. Man ønskede at skabe en bygning med et lyst og funktionelt arbejdsmiljø, samtidig med, at hele bygningen også fungere som showroom.

 

Unikke løsninger

Det nye domicil er kendetegnende ved, at der er skabt mange unikke løsninger. Glas er et gennemgående materiale og er især benyttet, til at skabe en transparent fornemmelse, med flotte kig igennem bygningen.

Facaden mod øst og nord er udført med store felter af glas, der giver et godt lysindfald på kontoret.

Ser man det udefra, spejler himlen og omgivelserne sig rigtig flot.

FAKTA

  • Facaden er 74 meter lang, 6 meter høj og 10 meter bred.
  • Der er brugt 36 ton glas.
  • 5 forskellige glastyper i hele bygningen.

 

OPGAVER

  • Spejlvægge til toilet
  • Glasfacader
  • Mødelokaler
  • Glasværn
  • Glasdøre

 

Se glasløsningerne til HB Trapper

Facade i glas og aluminium

Arkitektonisk ønskede man et enkelt og stramt udseende, med så smalle vinduesprofiler som muligt.

Det viste sig ret hurtigt, at der ikke fandtes et standardsystem der kunne opfylde ønsket og samtidig håndtere termoruder på op til 2x3 meter.

HB Trapper bygningsfacade i glas
HB Trapper glas til kontoret

Udvikling af speciel facadeløsning

I samarbejde med HB Trapper udviklede vi en special facadeløsning løsning, bestående af et stål skelet, hvor alu-profiler og termoruder, er monteret direkte på det lodrette og vandrette stål.

For at opnå korrekt isoleringsevne, er alu-profilen med en indbygget isolator og facaden er med 3-lags termoruder. Montage profilens overflade er rå aluminium, for at matche det rå look i stålet.

Mødelokaler med glasvægge

På 1. salen har man valg at lave mødelokaler med glasvægge, for at få et lyse og åbne rum. Der er 3 mødelokaler i forlængelse af hinanden, som er adskilt af indvendige glasvægge, hvilket giver et flot syn igennem hele bygningen.

Der er monteret 12 mm hærdet sikkerhedsglas fra gulv til loft, glassets lydreduktion er på 35 db.

Glasvæggene er monteret i alu u-skinner ved gulv og loft. Glasset er samlet lodret, med klar silikone bånd og nogle glas er special tilpasset, omkring loftbjælkerne. Glasdørene er monteret med selvlukkende hængsler. De flotte greb på dørene, er special produceret af HB trapper, for at matche det rå look i bygningen.

mødelokale med glasvægge
toilet med spejlvæg

Garderobe og toilet med spejlvæg

Der er tænkt over arkitekturen i alle rum. Således er garderobe og toilet ikke nogen undtagelse.

Hvert rum i toiletkernen, har én væg med spejl fra gulv til loft, hvilket giver en fornemmelse af, at rummet er større, og et godt modspil til det stål, er der brugt på alle andre overflader.

Der er benyttet 6 mm sølv spejl med polerede kanter.

Spejlene er limet op.

Glasværn

Det flotte glasværn på 1.salen er monteret som indspændt, og står derved med frie kanter uden håndliste. Glasværnet er sammenbygget med stålværnet på gangbroen.

Glastypen er 2x10 mm lamineret hærdet glas med blankt polerede kanter. Glassene er produceret i fuld bredde for at undgå samlinger. Flere af glassene er lavet med hjørne hak, for at passe til bygningens facon.

Glasværn

Flere billeder fra projektet

facade med glas
Glasværn
skinne til glasvæg
greb til dør
caret-down caret-up caret-left caret-right
Kundenavn HB Trapper

sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Se flere cases